Over ons

Distribiteur van uw Esthetische Apparatuur 

Is uw salon klaar voor een volgende stap?

 LVS  Beauty levert aan specialisten in de schoonheidsbranche hoogwaardige  esthetische apparatuur, zoals Microdermabrasie en E-Light ontharing, L.E.D Lichttherapie, H.I.F.U. Ultherapie apparatuur en meer, waarmee cliënten huidverbeterende, afslankings en ontharings behandelingen aangeboden kunnen worden.

Uw cliënten worden steeds veeleisender en gewenste resultaten zijn beter te bereiken door het inzetten van onze cosmetische apparatuur. Door de specifieke toepassing van onze technologie wordt een doeltreffend en langdurig resultaat bereikt.

Als specialist in de schoonheidsbranche profiteert u van de mogelijkheden van onze apparatuur door tevreden klanten. U kunt een zeer hoog rendement op de investering van de apparatuur realiseren, daar wij de prijzen van onze apparatuur betrekkelijk laag kunnen houden, omdat wij investeren in de klant. 

LVS Beauty helpt u behandelingen aan te bieden op een hoogwaardig en professioneel niveau, met duidelijke resultaten voor uw cliënten.

U kunt rekenen op meer dan 13 jaar ervaring in de beautybranche. 

Wanneer je op zoek bent naar afslank-apparatuur en apparatuur voor vetverwijdering, huidverstrakking of contour-verbetering zonder operatie bent u bij ons aan het juiste adres!

LVS BEAUTY

T: 06 83 79 16 96

E: info@lvsbeauty.nl

BTW: NL 0035 85111 B57

KVK UTRECHT-nummer: 81631308

U kunt ons altijd bellen, mailen of whatsappen